Allux

Het bedrijf Allux specialiseert zich in het produceren van kwalitatieve brievenbussen, zo wel traditioneel als moderne brievenbussen. Het is ontstaan in het jaar 1963 in een geweldig land genaamd Denemarken en sindsdien distribueren ze hun producten in meer dan 30 landen. Wij hebben een groot assortiment Allux brievenbussen aangeboden op onze site, van wandbrievenbussen tot pakketbrievenbussen. Allux heeft ze allemaal, verder staan ze ook nog bekend om hun kwalitatieve normen en waarden.

Burg Wächter

Burg Wächter is wereldberoemd, dat komt vanzelfsprekend door hun brievenbussen. Het grote familiebedrijf is gevestigd in Duitsland. De firma gelooft in het toepassen van meerdere stijlen zodat ze een groter pubbliek kunnen aanspreken, daardoor ontwerpen ze hun brievenbussen in verschillende stijlen. Zoals Amerikaans, modern, klassiek, design en Engels. Deze stijlen passen ze toe op verschillende soorten types brievenbussen zoals wandbrievenbussen, maar ook staande brievenbussen en pakketbrievenbussen. En daar nog eens bovenop, wat Burg Wächter het meest belangrijk vindt, is hun materiaalkeuze. Zo produceren ze roestvrijstalen, stalen, aluminium en kunststof brievenbussen.

Die Briefkastenfirma

Ben jij een beetje uniek? Dan zijn de brievenbussen van Die Briefkastenfirma perfect voor jou! Ze bieden namelijk meerdere keren dezelfde brievenbus met een andere oplage. Ook wat uniek is aan deze brievenbussen is dat hij een geluid maakt bij de opening de brievenbus.

Rottner Tresor

Bij Rottner Tresor staat beveiliging centraal. Dat kan je zien aan de kwaliteit van hun brievenbussen. Naast dat ze brievenbussen verkopen, verkopen ze ook kluizen. Dus dan weet je wel dat je voor de beveiliging goed zit. Sinds 1971 zijn ze al druk bezig met het produceren van hun producten en sindsdien zijn ze al beschikbaar in meer dan 20 landen. Met Rottner Tresor weet je dat je post altijd veilig zou aankomen.

Stoer!

De firma Stoer! Is een relatief jong bedrijf en daardoor redelijk nieuw in de brievenbussen branche. Maar ze onderscheiden zich door een mooi design te leveren in combinatie met de beste materialen beschikbaar. Waardoor jouw voordeur of tuin een stukje vrolijker en mooier wordt. Bovenop wordt het ook nog eens ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Wildlife Garden

Het bedrijf Wildlife Garden is een vrij unieke merk wat wij aanbieden op onze website. Het is namelijk niet speciaal gericht op brievenbussen maar op tuinproducten. Het is opgericht in Zweden. En daarom creëren ze hun tuinproducten met een Zweeds design. Verder vinden ze het milieu zeer belangrijk en hebben daarom hun brievenbussen zeer milieuvriendelijk gemaakt. De brievenbussen hebben ook wel wat weg van een vogelhuisje, dus je zou ze eventueel ook kunnen gebruiken als decoratie.

    22-02-2018 00:00