Er zijn verschillende soorten brievenbussen, maar welke kan je nou eigenlijk het beste gebruiken voor jouw huis? De keuze ligt natuurlijk bij uzelf en wat u het handigst vindt. Je hebt natuurlijk staande brievenbussen, wandbrievenbussen, maar tegenwoordig ook pakketbrievenbussen.

Staande brievenbussen

Staande brievenbussen zijn veel te vinden in Amerika, daar zie je dat alle brievenbussen aan de kant van de weg staan. Ook in Nederland worden ze steeds meer gebruikt, omdat het uitstraling geeft en het is natuurlijk gemakkelijk voor de postbode. Pakketbrievenbussen kunnen ook voor de deur neergezet worden. Deze zet je voor je deur neer en hebben de juiste grootte om pakketen in te ontvangen. Voor sommige mensen is het ook verplicht om een staande brievenbus te kopen, vaak is dit omdat hun huis te ver weg staat van de openbare weg. Veel staande brievenbussen kunt u al aan de grond bevestigen of aan een paal en in de grond bevestigen. Tegenwoordig kan je ook Amerikaanse klassieke brievenbussen kopen. Als u wel eens een Amerikaanse film gezien waarin er een brievenbus is met aan de voorkant een klepje en een rood vlaggetje die omhoog staat. Natuurlijk voegt dit wat toe aan uw tuin en geeft het een leuke uitstraling.

Wandbrievenbussen

Wat natuurlijk overal in Nederland bekend is zijn de wandbrievenbussen. De wandbrievenbussen ziet u bijna overal in Nederland vlakbij de voordeur hangen. De brievenbus is makkelijk in gebruik en te bevestigen. Natuurlijk hoeft u alleen even de deur uit te stappen en kan u uw post uit uw brievenbus halen. Ook zijn er veel soorten designs van dit soort brievenbussen, met verschillende vormen, kleuren en bedrukkingen.

Brievenbuskleppen

Veel mensen vinden het ook handig om een brievenbusklep te hebben, de brievenbusklep zit in de deur bevestigd. Als je snel even je post wilt pakken is het natuurlijk altijd handig om even snel naar de voordeur te lopen.

    26-06-2017 00:00