Brievenbussen uitzoeken kan af en toe lastig zijn. Neem je een staande- of een wandbrievenbus? Of ga je toch voor een pakketbrievenbus? De keuze van een brievenbus ligt er ook aan wat voor post je krijgt natuurlijk en hoeveel post je krijgt. Als je vaak pakketjes besteld koop je natuurlijk een pakketbrievenbus, maar als je dat bijna nooit doet dan ga je voor een wandbrievenbus of staande brievenbus. Als je nu in een appartement woont met meerdere mensen dan heb je natuurlijk veel meer brievenbussen nodig.

Brievenbussensysteem of stapelbrievenbussen?

Als je dan moet kiezen voor nieuwe brievenbussen voor bijvoorbeeld studentenwoningen dan heb je meerdere brievenbussen nodig. Het mooiste is dan natuurlijk als alle brievenbussen hetzelfde zijn. Daarvoor zijn er brievenbussensystemen. Dit zijn meerdere brievenbussen bij elkaar die perfect zijn voor bij een flat of appartementencomplex. Het probleem wat vaak bij deze systemen voor komt is dat er te veel of te weinig brievenbussen bij zitten. Gelukkig zijn hiervoor weer andere oplossingen. Als er voor jouw appartement geen geschikte brievenbus systeem is dan kun je beter gaan voor stapelbrievenbussen. Deze brievenbussen zijn ook perfect voor een appartementencomplex en makkelijk te plaatsen. Wat zijn nou stapelbrievenbussen?

Stapelbrievenbus

Stapelbrievenbussen zijn brievenbussen die je per stuk koopt, maar je kan de brievenbussen aan elkaar schakelen. Je kan de stapelbrievenbussen aan de zijkant vast schakelen, maar ook op elkaar zodat je zelf kan bepalen wat het makkelijkste is. Zo kun je net zoveel brievenbussen als je nodig hebt aan elkaar vast maken zodat iedereen zijn eigen brievenbus heeft. En er niet te veel brievenbussen zijn. Ook kun je dan nog kiezen uit verschillende kleuren zodat het er ook nog leuk uit ziet en je per persoon zelf een kleurtje kan kiezen. Zo heb je toch nog een persoonlijke brievenbus en toch allemaal hetzelfde. Voor een studentenwoning of flat dus perfect.

    12-10-2016 00:00