Het is nog vroeg maar het nieuwe jaar komt steeds dichterbij dat betekend tijd voor vuurwerk en dus ook voor een brievenbus die vuurwerkbestendig is. Oud en nieuw betekend natuurlijk gezelligheid lekker eten en vuurwerk, maar helaas betekend dit ook vandalisme. Veel jongeren kopen veel vuurwerk en ook kopen jongeren illegaal vuurwerk wat hard knalt. Helaas zijn er ook jongeren die vuurwerk door je brievenbus gooien waardoor ze je brievenbus opblazen of zelfs schade aan brengen aan je huis. Natuurlijk zijn hier wel oplossingen voor.

Vuurwerkbestendige brievenbus

Helaas vinden sommige jongeren het leuk om brievenbussen op te blazen. Gelukkig zijn er vuurwerkbestendige brievenbussen met een anti vuurwerksluiting. Bij zo’n brievenbus kun je via de binnenkant van de brievenbus de klep blokkeren zodat er niks meer doorheen gegooid kan worden. Met zo’n brievenbus voorkom je dat vervelende jongeren vuurwerk in je brievenbus gooien en zo je brievenbus opblazen. Je wil natuurlijk liever niet dat je brievenbus wordt opgeblazen en met een vuurwerkbestendige brievenbus zal dat ook niet gebeuren. De sluiting is er makkelijk op te zetten en af te halen.

Vuurwerkbeveiliger kopen?

Heb jij nou een brievenbus in je deur en wil je schade aan je huis voorkomen? Ook daar is een oplossing voor. Je hoeft niet perse een hele brievenbus te kopen wil je een vuurwerkbestendige brievenbus hebben. Je kunt namelijk ook alleen een vuurwerkbeveiliger voor je brievenbus kopen. Hiermee kun je jouw brievenbus zelf vuurwerkbestendig maken. Zo kan ook niemand meer vuurwerk door je brievenbus naar binnen gooien. Het is erg verstandig om een vuurwerkbeveiliger aan te schaffen want als je zwaar vuurwerk in je huis krijgt kan het grote schade aanrichten aan je huis. En met een vuurwerkbeveiliger heb je hier geen last meer van en houd je het vuurwerk buiten. En de gezelligheid binnen.

    05-10-2016 00:00