Bijna overal waar je komt is wel een brievenbus te zien, maar in die brievenbussen passen vaak geen pakketjes. Als je dan niet thuis bent en je krijgt een pakketje is dat heel vervelend.

Geschiedenis

Op het platteland waren in 1870 de brievenbus vaak nog gemaakt van hout . De eerste hangbrievenbussen werden toen geleverd en geplaatst. Behalve op het platteland werden deze bussen ook gebruikt bij stations. In december 1869 een ijzergieterij de opdracht 50 hangbrievenbussen te maken. Deze werd voorzien van een blikken binnentrommel. Deze binnentrommels werden toegepast zodat de postbezorger niet bij de brieven kon komen. Er zijn vermoedens dat door een medewerker vaan de ijzergieterij is ontworpen met hoofdbestuur der Posterijen.

Pakketbrievenbus kopen

De webwinkels komen er steeds meer bij en consument bestellen steeds vaker online producten en/of diensten. Als je iets via internet koopt zitten er ook veel voordelen aan zoals: je kunt winkelen wanneer je wilt en je kunt prijzen vergelijken met andere websites. Er zit echter wel een nadeel aan je moet thuis zijn als de bezorger langskomt. Met een pakketbrievenbus hoeft u nooit meer thuis te blijven voor een pakketje. Natuurlijk passen niet alle soorten grote pakketten in de pakkettenbus, maar toch is dit voor veel mensen al een plus punt. Je kan de pakketbrievenbus in verschillende maten bestellen, zodat u verschillende maten pakketjes kunt ontvangen.

Postbode instructies

Bij de pakketbrievenbus wordt geleverd inclusief een sticker met de gebruik instructies voor de bezorger. Deze sticker kan u in het begin op het deurtje van de pakketbrievenbus te plakken, zodat die wat hij moet doen. Na een tijdje laat de sticker los en kunt u de sticker verwijderen. Dankzij een slim sluitsysteem kan de postbezorger zijn pakketje veilig afleveren zonder de aanwezigheid van de bewoner. Eenmaal in gebruik is de pakketbox vergrendeld en alleen met de sleutel te openen.

    19-05-2016 00:00