Dat was nog eens opmerkelijk brievenbus nieuws, een Duitser die vast kwam te zitten in een brievenbus. Kwam dit door de brievenbus of door de bewuste man? Andere vragen die ook bij onze redactie opkomen is wat de toedracht was voor de man om klem te komen te zitten in een brievenbus. Wij zijn vaak ook nog van een bewuste regel binnen brievenbus land dat wat je er in stopt er ook uit zou moeten kunnen. Hoe deze schokkerende ervaring met een brievenbus eindigde lees je in dit artikel.

Waarom zat je vast in de brievenbus?

De bewuste Duitser kwam vast te zitten in zijn brievenbus doordat hij, voordat hij vertrok de sleutel in zijn deur stak, de deur opende en vol haast de deur dicht gooide. Eenmaal buiten bedacht de man dat de sleutel nog in de deur zat en hij wou via de brevenbus deze sleutel voor als nog uit de deur halen. Uit angst dat een dergelijke inbreker zijn hand door de brievenbus zou steken en zo de sleutel zou bemachtigen heeft de bewuste Duitser zijn hand door de brievenbus heen gestoken zodat hij de sleutel kon pakken. Eenmaal zijn arm door de brievenbus te hebben gewurmd is hij beklemd geraakt en kwam hij niet meer vrij.

Hoelang bleef je tussen de postgleuf klem zitten?

Je begrijpt uit dit verhaal natuurlijk al dat het om een postgleuf ging die in een deur zat. Dit is een soort brievenbus die niet op onze website wordt aangeboden vanwege de vele nadelen en gevaren die hierachter schuilt. Deze Duitser kan zich wel in deze menig vinden want hij heeft 4 uur lang klem gezeten voordat de brandweer in staat was deze man uit zijn brievenbus te verwijderen.

Veilige brievenbussen kopen?

Het moraal van dit verhaal is voor ons dat deze brievenbussen primitief zijn en vragen om moeilijkheden. Een eenvoudige boef had namelijk zonder moeite deze sleutel verkregen via de brievenbus. Daarbij was de sleutel helemaal niet nodig aangezien je door deze brievenbus genoeg gereedschap van binnen uit kan laten opereren. Hier maakt het ook niet uit of de brievenbus direct naast de deurknop zit of helemaal bij de grond. Wil jij dan ook een veilige brievenbus kopen? Dan kunnen wij niet anders dan een goede wandbrievenbus aanbevelen.

    01-04-2016 00:00