Waar je op moet letten als je een brievenbus kopen gaat is voor velen een vraagstuk waarvan ze echt niet weten hoe ze die moeten beantwoorden. Veel mensen zullen dan ook al snel een aankoopdoen die puur en alleen op design gericht is en verder geen rekening houdt met welke gebruiksvoorwaarde dan ook. Zo eindigen deze mensen met een kat in de zak doordat ze een te kleine gleuf, verkeerde uithaalklep of een vol water staande brievenbus nemen. In dit artikel help ik jullie met een paar specificaties die je niet over het hoofd moet zien als je een brievenbus kopen gaat.

Brievenbus voor jouw situatie

Als je een brievenbus wilt kopen moet je weten hoe en waarvoor je hem wilt gebruiken. Ben je bijvoorbeeld vaak weg en bestel je veel online? Dan kan een pakketbrievenbus een geweldige uitkomst bieden. Je hoeft dan niet meer thuis te blijven voor een pakket in ontvangst nemen. Verder kan je ook juist een wandbrievenbus willen of misschien een staande brievenbus. Als je dit doet is het handig om te weten waar je hem ophangt en als hij in de volle regen hangt moet je letten op een brievenbus die niet vol water kan komen te staan zodat je post wel droog blijft. Het laatste en zeker niet onbelangrijkste waar wij veel aandacht voor vragen is het formaat van de brievenbus en het formaat van de postgleuf. Als de gleuf te klein is moet je hem niet nemen natuurlijk en hou ook rekening met dat je post in de toekomst een grotere omvang kan hebben dan het nu heeft. Als je vervolgens een model gekozen hebt kan je vaak nog uit veel verschillende kleuren en maten kiezen al is dit natuurlijk vooral gericht op je persoonlijke smaak.

Brievenbus kopen die op jouw situatie is afgestemd

Om zeker te zijn van een brievenbus aankoop die helemaal op je situatie is afgestemd adviseren wij al snel om contact op te nemen met onze klantenservice. Daar zitten dagelijks onze product specialisten die je graag helpen aan de ideale brievenbus. Als je nu dan ook een brievenbus kopen gaat vragen we je nog aandachtig de belangrijkste eigenschappen door te nemen alvorens je deze brievenbus besteld. Vandaag besteld is morgen in huis dus lang wachten zit er ook niet bij ons bij.

    26-02-2016 00:00