Wil jij ook graag een veilige brievenbus kopen tegen phishing? Dat is dan erg begrijpelijk, velen van ons hebben de reclames en SIRES vast al gezien: “de vissers die door de schoorsteen heen vissen”. Velen dachten dat dit een grap was om de werkwijze te persifleren, maar deze werkwijze wordt op je brievenbus toegepast. Hoe dit te werk gaat zullen wij in het onderstaande tekst verder uitleggen. Vorige week was een man in het nieuws die een brievenbus leeg viste waarvan hij wist dat zijn phishing slachtoffer haar creditcard naartoe had gestuurd. Gelukkig is die bewuste persoon ingesloten door de politie, maar om jullie voortaan ook veilig te houden zal ik hieronder jullie uitleggen welke brievenbussen ervoor zorgen dat jullie niet medeplichtig raken aan een phishingactie. Wil jij ook na dit verhaal een veilige staande brievenbus kopen? Dan zul je ook in dit artikel daar goede adviezen voor vinden.

Hoe kan je medeplichtig worden aan een phishingactie

Phishing gebeurd over het algemeen via de mail of brievenbus waar een brief of mail gestuurd wordt die u vraagt om persoonlijke informatie waardoor iemand anders identiteitsfraude kan plegen. Dit zorgt vaak voor grote schade bij slachtoffers en wordt zeer hard aangepakt door justitie als zij concreet bewijs vinden wat overigens vaak ontbreekt. ER wordt gevraagd om je bankpas op te sturen en deze wordt dan op een brievenbus afgeleverd van een nietsvermoedend persoon. Vaak wordt de briefpost met speciale brievenbus hengels leeg gevist en doordat jouw brievenbus daarvoor gebruikt is ben je direct medeplichtig. Om jezelf te beschermen tegen phishers en de medeplichtigheid aan hun activiteiten staan hieronder een aantal goede “brievenbus kopen tips” zodat je zelf een goede brievenbus kopen kan die ervoor zorgt dat je niet zomaarhier slachtoffer kan worden en misschien zelfs een held op het moment dat je zo’n brief naar binnen haalt en aan de politie aflevert.

Veilige brievenbus kopen tegen phishing tips en trucs

Om Phishers geen kans te geven zijn een paar goede staande brievenbussen die niet zomaar leeggevist kunnen worden. De eerste soorten brievenbussen die sowieso geen kans geven aan een phisher is de pakketbrievenbus. Uit een pakketbrievenbus kan je namelijk geen pakket of brief via de bovenkant leeg vissen. Verder kan je ook tussen de staande brievenbussen kijken, al bestaat het risico dat een staande brievenbus uit de grond meegenomen zal worden als dit mogelijk is. Kijk daarom goed naar de manier van bevestiging. Wil je ook graag een staande brievenbus kopen? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact op met onze klantenservice.

    26-02-2016 00:00