De eerste email werd al verzonden in 1971. Deze methode leek natuurlijk nauwelijks op de manier waarop wij tegenwoordig elektronisch post versturen. Halverwege de '90er jaren kregen steeds meer mensen toegang tot het internet. Tegenwoordig is dit niet meer weg te denken en lopen kinderen op de basisschool rond met mobiele telfoons die toegang hebben tot ons World Wide Web. Maar gelukkig gaat nog niet alles via de email.

Welke post gaat nog wel via de brievenbus?

Een ansichtkaart uit Frankrijk of een valentijnskaart aan je vlam versturen we tegenwoordig gelukkig nog wel per post. De charme hiervan wint het nog van de gemakkelijkheid van de email. Dit is ook één van de redenen dat iedereen nog steeds een brievenbus moet hebben. Er is nog een reden om de brievenbus erin te houden. Om die tweede reden zouden brievenbussen wel eens van gedaante kunnen gaan veranderen. Dit zou zijn omdat er steeds meer pakketten worden verzonden.

Nieuw op de markt, de pakketbrievenbus

Internetwinkels winnen nog steeds aan terrein. En mensen krijgen steeds meer vertrouwen om een aankoop te doen op internet. Het zou dan toch erg handig zijn als iedereen een grote brievenbus zou hebben waar deze paketten ingedaan konden worden. Zo hoeft u niet thusi te zijn op de momenten dat er een pakket afgeleverd gaat worden. De tijd zal het leren, ik ben in ieder geval benieuwd hoelang er nog post verstuurd blijft worden!

    08-08-2013 00:00